1. DADES IDENTIFICATIVES: L’empresa titular del domini web és WATELIA, amb CIF E55305825 i domicili al carrer Guillem Minali, 10 de Girona. El correu electrònic de contacte és watelia.girona@gmail.com
  2. PROPIETAT INTELECTUAL: WATELIA és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva web, així com de tots els elements que conté com ara imatges, sons, àudio, vídeo, software o textos; marques i logotips propis, entre d’altres elements. L’usuari que accedeixi al web es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de WATELIA.
  3. PROTECCIÓ DE DADES: En compliment amb la Llei Orgànica 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, l’usuari del qual Watelia disposi de dades de caràcter personal podrà en qualsevol moment exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat adreçant un missatge a watelia.girona@gmail.com.